Nykvarn - Minnesstund

Minnesstund

Vi har kontakt med många duktiga och pålitliga restauranger och cateringfirmor som anordnar med minnesstunder. Församlingar bistår ibland med lokal för minnesstund i församlingshem. Man kan likaså anordna den själv i hemmet. Man behöver inte inbjuda alla till minnesstunden, det går till exempel att endast familjen samlas hemma eller på någon restaurang.

O.s.a.

Om svar anhålles är ett alternativ där man anmäler sitt intresse att deltaga på efterföljande minnesstund. Det underlättar att ta reda på antalet då man skall anmäla antalet till servering eller att bereda själv. Detta skrivs oftast i dödsannonsen och sista anmälningsdatum är vanligen några dagar före ceremonin. Vi på begravningsbyrån kan ombesörja en sådan lista och sedan anmäla antalet till serveringen.

Det som serveras på minnestunden

Man kan bjuda på allt från kaffe och kaka till flerrätters menyer. Det är helt upp till anhöriga vilken meny som väljs. Det kan däremot vara bra att ha i åtanke vilken tid på dagen minnesstunden äger rum och om det finns flera som har rest långt.

Menyförslag till minnesstund

Café Complé (kaffe, småkakor och tårta)

Landgång/smörgåstårta, dryck, kaffe

Landgång/smörgåstårta, dryck, kaffe och tårta

Varmrätt, dryck, kaffe och tårta

Trerätters meny, dryck och kaffe

De olika serveringarna har olika menyer och har även olika pris per kuvert. På begravningsbyrån finns menyblad med priser för de aktuella serveringarna.

Off