Försäkringsinventering Nykvarn – Komplett juridisk hjälp vid begravning – Nykvarn Begravning & Juridik

Försäkringsinventering Nykvarn

Försäkringsinventering Nykvarn: Varför försäkringsinventering?

Nykvarn Begravning & Juridik tillhandahåller komplett, auktoriserad hjälp kring försäkringsinventering i Nykvarn, Turinge, Taxinge, m fl. Du är varmt välkommen att kontakta oss närsomhelst – för komplett, experthjälp med försäkringsinventering. Men varför behövs försäkringsinventering? Visste du att det – varje år – är åtskilliga miljoner kronor i försäkringspengar som aldrig utbetalas i samband med dödsfall? Detta på grund av att ingen gör anspråk på dem. Många av oss omfattas t ex av försäkringar som kan vara aktuella på grund av dödsfallet. Tyvärr betalas försäkringspengar inte alltid ut med automatik, utan det krävs att någon gör en försäkringsinventering. Även detta hjälper vi på Nykvarn Begravning & Juridik i i Nykvarn, Turinge, Taxinge, m fl gärna till med! Vet man inte själv om vilka försäkringar man omfattas av vet sannolikt inte anhöriga det heller. Därför rekommenderar vi att man regelbundet går igenom sina försäkringar, både för sin egen och framförallt för sina efterlevandes skull. Notera gärna därefter i Livsarkivet vilka försäkringar som finns.

Ladda gärna ned vår broschyr ”Försäkringsinventering” som du hitttar här bland många andra hjälpsamma broschyrer om begravningar och familjejuridik. I broschyren ”Försäkringsinventering” hittar du mer info om, samt tillförlitlig vägledning kring försäkringsinventering. Du är förstås också alltid hjärtligt välkommen att kontakta oss på Nykvarn Begravning & Juridik för komplett, professionell & fullt auktoriserad hjälp kring försäkringsinventering.

Försäkringsinventering Nykvarn: Försäkringsinventering & återbetalningar

Du kan alltså inte räkna med att alla försäkringar återbetalas automatiskt när en person avlider. Varje år går svenska folket miste om stora belopp i försäkringspengar som fryser inne. Det är komplicerat att komma ihåg alla försäkringar man har själv – hur ska man då känna till vad anhöriga har? Somliga har t o m försäkring som täcker begravningskostnaden, utan att veta om det. Vi kan kontrollera allt detta med hjälp av en försäkringsinventering. Det hjälper er att hitta de glömda försäkringar ni har rätt till, det visar även om ni har rätt till efterlevandeskydd, samt säkerställer att ni får fram tjänstepensioner till medlemsförsäkringar och begravningskassor, mm – svart på vitt.

Försäkringsinventering Nykvarn: Försäkringsinventering för efterlevande

Ta tillfället att kontrollera dina egna försäkringar samtidigt. Få svar på frågor som om du är rätt försäkrad, vad försäkringarna faktiskt kostar och hur din pension ser ut. Det är svårt att ha koll på alla försäkringsinnehav men genom vår samarbetspartner Efterhjälpen blir det enkelt och du får en komplett bild.

Försäkringsinventering Nykvarn: Beställ försäkringsinventering

Försäkringsinventering beställer du av oss och den utförs av vår samarbetspartner CYNK. Du kan enklast beställa försäkringsinventering i samband med att du ordnar komplett begravning online, här i vårt lätthanterliga verktyg Begravningsbyrån Online: Planera & beställ begravning i Nykvarn, Turinge, Taxinge, m fl. Det går förstås även alldeles utmärkt att skicka ett meddelande till oss, ringa till oss eller besöka oss.

Försäkringsinventering Nykvarn - Komplett juridisk hjälp vid begravning - Nykvarn Begravning & Juridik - 2  
  • Fyll i Livsarkivet online - En hyllning till livet!
  • Platsen där alla kan hitta information om avlidna personer
  • Beställ begravning i Nykvarn med omnejd. I det här verktyget kan du planera begravningen och skicka in din beställning till oss. Vi återkommer sedan till dig och tillsammans går vi igenom dina val. Du kan även välja att spara din planering och återkomma till den senare, själv eller tillsammans med din begravningsrådgivare.