Nykvarn Begravning & Juridik – Trygg & auktoriserad begravningsbyrå i Nykvarn

Nykvarn Begravning & Juridik

Nykvarn Begravning & Juridik: En trygg & auktoriserad begravningsbyrå i Nykvarn

Varmt välkommen till Nykvarn Begravning & Juridik! Vi är en trygg och auktoriserad begravningsbyrå i Nykvarn – ett lokalt familjeföretag som etablerades 2018, med många års erfarenhet av allt som rör begravningar i Nykvarn med omkringliggande orter. Nykvarn Begravning & Juridik är helägt dotterbolag till Södertälje Begravningsbyrå – som är äldsta begravningsbyrå i Södertälje med omnejd och startade sin verksamhet 1906. Vår begravningsbyrå i Nykvarn tillhandahåller komplett hjälp kring begravningar i Nykvarn med omnejd – inklusive, men inte begränsat till: Nykvarn, Turinge, Taxinge, m.fl. Vi hjälper till på samma sätt även på andra orter och med allt annat som följer med i samband med en begravning i Nykvarn med närområden. Hos oss kan du enkelt boka begravning via vår webbplats, via telefon eller genom att besöka oss på vår begravningsbyrå i Nykvarn.

Nykvarn Begravning & Juridik är Nykvarns med närområdens – Turinge, Taxinge, m.fl. – enda auktoriserade begravningsbyrå. Vår mångåriga erfarenhet och breda kompetens ger våra kunder den trygghet som behövs, oavsett om det gäller en enkel begravning till en rimlig kostnad eller en mer påkostad begravningsceremoni.

Hos oss får du som kund alltid ett personligt bemötande och ett personligt engagemang hela vägen från dödsfall & begravning till bouppteckning & dödsboförvaltning.

Nykvarn Begravning & Juridik: Äldsta begravningsbyrån i Nykvarn

Nykvarn Begravning & Juridik är Nykvarns äldsta begravningsbyrå och startade sin verksamhet 2018, genom moderbolaget Södertälje Begravningsbyrå, som är äldsta begravningsbyrå i Södertälje, etablerad 1906. Lars Isacson drev begravningsbyrån från mitten av 1960-talet fram till sekelskiftet. Under tiden införlivades både Gårdmans Begravningsbyrå och Axel Olssons begravningsbyrå i företagsnamnet Södertälje Begravningsbyrå och Nykvarn Begravning & Juridik är helägt dotterbolag till denna. Nykvarn Begravning & Juridik ligger på Centrumvägen 4F i Nykvarn – vårt kontor ligger granne med Nykvarnskyrkan och mittemot ICA.

Nykvarn Begravning & Juridik: Vår vision

Nykvarn Begravning & Juridiks vision är att vara ett prisvärt alternativ till andra begravningsbyråer i Nykvarn med omnejd, utan att pruta på kvalitet och god service. Detta är möjligt genom det lokala företagets flexibilitet och personliga engagemang som kommer våra kunder till godo.

Nykvarn Begravning & Juridik: Samarbeten

Nykvarn Begravning & Juridiks samarbetspartners är i största utsträckning lokala företag. En medveten strategi som gynnar vår trakt och miljön.

Nykvarn Begravning & Juridik: Övriga villkor och regler

Ladda ned Nykvarn Begravning & Juridiks sedvanliga kundinformation med övriga villkor och regler.

Nykvarn Begravning & Juridik: Hitta till oss

Nykvarn Begravning & Juridiks besöksadress är Centrumvägen 4F i Nykvarn – visa på karta. Begravningsbyrån ligger granne med Nykvarnskyrkan och mittemot ICA. Ring oss gärna för vägbeskrivning 08 – 554 244 90!

  • Fyll i Livsarkivet online - En hyllning till livet!
  • Platsen där alla kan hitta information om avlidna personer
  • Beställ begravning i Nykvarn med omnejd. I det här verktyget kan du planera begravningen och skicka in din beställning till oss. Vi återkommer sedan till dig och tillsammans går vi igenom dina val. Du kan även välja att spara din planering och återkomma till den senare, själv eller tillsammans med din begravningsrådgivare.