Livsarkivet Nykvarn – Fyll i Livsarkivet kostnadsfritt här – Nykvarn Begravning & Juridik

Livsarkivet Nykvarn

Livsarkivet Nykvarn: Fyll i Livsarkivet – kostnadsfritt!

Fyll i Livsarkivet kostnadsfritt hos Nykvarn Begravning & Juridik – en trygg och auktoriserad begravningsbyrå i Nykvarn! Du är alltid varmt välkommen att hämta Livsarkivet hos oss, så hjälper vi dig att fylla i, förvara och kontinuerligt uppdatera ditt exemplar, utan kostnad och utan förpliktelser. Du kan också närsomhelst enkelt ladda ner Livsarkivet i ifyllbart pdf format strax nedan. I Livsarkivet sammanställer du sådant som dina nära och kära en dag måste få klarhet i när du inte längre finns eller kan meddela det själv. Vi bevakar dokumentet och ser till att dina anhöriga får det den dagen det behövs.

Livsarkivet Nykvarn: Ladda ned Livsarkivet

Klicka på länken för att ladda ned Livsarkivet: Ladda ned Livsarkivet (pdf).

Livsarkivet - Vad är Livsarkivet - Hur vill du ha din begravning - auktoriserade - YouTube Video

Livsarkivet Nykvarn: Varför Livsarkivet?

Vill du vara säker på att dina närmaste ska få tillgång till viktiga papper, som testamente, livförsäkring, gåvobrev, lagfart, samboavtal, äktenskapsförord osv – när du har avlidit? Då ska du se till att skaffa och fylla i dokumentet som vi kallar Livsarkivet. Här fyller du också i önskemålen inför din egen begravning, när det gäller musik, tal, begravningsceremoni osv. Livsarkivet är den bästa garantin för att du ska slippa lämna ett arv fyllt av frågetecken. Vi kan förstå att det känns konstigt att planera för egen begravning när man befinner sig mitt i livet. Men det är faktiskt nu du bör göra det. Se det som en omtanke om dina närmaste – ett sätt att undvika att de slipper sväva i ovisshet den dagen du inte längre finns. Ett annat sätt att visa omtanke är att se till att alla kostnader för din begravning är garanterade – vad som än händer.

”När mamma dog visste vi ingenting om hennes önskemål. Men när begravningsbyrån ringde och berättade att hon fyllt i Livsarkivet för många år sedan föll allt på plats. Här fick vi svaren på allt.” 

Livsarkivet Nykvarn: Så här fyller du i Livsarkivet

Livsarkivet börjar med sidan Om jag blir allvarligt sjuk som är ett stöd om du mitt i livet skulle bli beroende av andra människors vård och omsorg. T ex om du drabbas av sjukdom eller olycka. För att underlätta för dem och göra livet så bra som möjligt kan du här lämna värdefulla upplysningar om dig själv.

Därefter kommer sidan Mina dokument. Där lämnar du information om det finns testamente och andra viktiga handlingar, försäkringar, mm.

Sedan kommer Mina önskemål som handlar om hur du vill ha din begravning.

På sidan Det praktiska berättar du om du har valt någon speciell begravningsbyrå och vilka efterlevande som du vill ska ordna din begravning och se till att ditt Livsarkiv efterlevs. Här är det mycket viktigt att du anger vilka efterlevande som ska kontaktas. Därefter berättar du hur du ställer dig till organdonation och obduktion.

Bra att veta! Du behöver självklart inte fylla i allt på en gång och du kan alltid komplettera senare.

Livsarkivet Nykvarn - Fyll i Livsarkivet kostnadsfritt här - Nykvarn Begravning & Juridik - 2  
  • Fyll i Livsarkivet online - En hyllning till livet!
  • Platsen där alla kan hitta information om avlidna personer
  • Beställ begravning i Nykvarn med omnejd. I det här verktyget kan du planera begravningen och skicka in din beställning till oss. Vi återkommer sedan till dig och tillsammans går vi igenom dina val. Du kan även välja att spara din planering och återkomma till den senare, själv eller tillsammans med din begravningsrådgivare.