Kistor Nykvarn – Stort utbud av kistor till begravningar i Nykvarn med omnejd

Kistor Nykvarn

Kistor Nykvarn: Stort utbud av kistor till begravningar i Nykvarn med omnejd

Nykvarn Begravning & Juridik har stort utbud av kistor till begravningar i Nykvarn med omnejd, inklusive: Nykvarn, Turinge, Taxinge, m fl – genom vår samarbetspartner Fredahl Rydéns, som är Skandinaviens ledande leverantör av svensktillverkade begravningsprodukter. Fredahl Rydéns gör att anhöriga, tillsammans med begravningsbyrån, kan skapa ett värdigt och personligt avsked. Utbudet präglas av hög kvalitet, god design, miljöanpassning och ett brett produkturval som underlättar det personliga valet.

Kistor Nykvarn: Kistor lämpliga vid jordbegravning

De kistor som främst rekommenderas att användas vid jordbegravning är massiva kistor. Detta har med hållbarheten att göra. Dock går alla kistor i vårt sortiment att använda vid jordbegravning.

Kistor Nykvarn: Kistor lämpliga vid kremationsbegravning

Samtliga kistor i vårt sortiment kan användas vid kremationsbegravning.

Kistor Nykvarn: Olika utföranden

Många av kistorna går att få i olika färger. Man kan också välja med eller utan trähandtag, Vissa har bärstång vilket kan underlätta i de fall anhöriga själva skall bära kistan.

Kistor Nykvarn: Svepningsskjorta & kläder

En svepningsskjorta följer med när man köper en kista och kan ses som en symbol för den kristna dopdräkten, men många väljer att ha egna kläder, en pyjamas eller nattskjorta, kostym eller klänning.

Kistor Nykvarn: Miljövänliga begravningar

Produkter som används i samband med begravningar, främst kistor och urnor, används normalt under en mycket kort tid innan de återgår till kretsloppet. Begravningsbranschen har kommit överens om standarder och normer för hur dessa produkter ska fungera ur ett kretsloppsperspektiv. I takt med ökad kunskap arbetar vi för att dessa produkter inte bara skall uppfylla, utan även överträffa den standard som branschen och konsumenterna förväntar sig. För att minimera utsläpp sker ytbehandlingen av kistor och urnor med pappersbaserad folie, vax eller vatten-baserade lacker och färger. Sortimentet uppdateras kontinuerligt för att säkerställa att produkterna finns tillgängliga hos våra leverantörer. Nedan kan du också se vårt utbud av kistor.

Kistor Nykvarn - Stort utbud av kistor till begravningar i Nykvarn med omnejd - 2  
  • Fyll i Livsarkivet online - En hyllning till livet!
  • Platsen där alla kan hitta information om avlidna personer
  • Beställ begravning i Nykvarn med omnejd. I det här verktyget kan du planera begravningen och skicka in din beställning till oss. Vi återkommer sedan till dig och tillsammans går vi igenom dina val. Du kan även välja att spara din planering och återkomma till den senare, själv eller tillsammans med din begravningsrådgivare.